رهایی نوجوانی ۱۶ ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد آیا شام دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود؟ دیه در قصور پزشکی بر عهده خود پزشک است؛ نه خانواده‌اش پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور از امروز تا یکشنبه آینده (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارائه ۸ میلیون خدمت بهداشتی‌درمانی توسط سپاه پاسداران در مناطق محروم آیا ویتامین‌ها انرژی‌ساز هستند؟
سرخط خبرها

تعیین تکلیف بیمار در اورژانس‌های کشور باید کمتر از ۶ ساعت باشد | افزایش حجم بیماران گوارشی و عفونی در اورژانس عدالتیان مشهد طی تابستان ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۲۵۰۶۶۲
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۶
  • ۱
تعیین تکلیف بیمار در اورژانس‌های کشور باید کمتر از ۶ ساعت باشد | افزایش حجم بیماران گوارشی و عفونی در اورژانس عدالتیان مشهد طی تابستان ۱۴۰۳
رئیس اورژانس عدالتیان مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی امام رضا (ع) با اشاره به اینکه براساس دستورالعمل وزارت بهداشت، تعیین تکلیف بیمار دراورزانس‌های کشور باید کمتر از ۶ ساعت باشد، گفت: در اورژانس عدالتیان این قانون تقریبا اجرا می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهدی فروغیان متخصص طب اورژانس و رئیس اورژانس عدالتیان مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی امام رضا (ع) با اشاره به اینکه براساس دستورالعمل ابلاغی وزارتخانه به اورژانس‌ها در کشور تعیین تکلیف بیمار از زمان مراجعه تا ترخیص یا بستری باید کمتر ۶ ساعت طول بکشد، اظهار کرد: با توجه به ماهیت ورودی بیمار در بیمارستان امام رضا (ع) که حجم بالایی از مردم استان‌های اطراف در کنار بیماران خراسان رضوی را شامل می‌شود، سعی کردیم نزدیک به کمتر از ۶ ساعت تعیین تکلیف بیمار را در اورژانس را انجام دهیم.

وی با اشاره به اینکه عمدتا بیماران به خاطر داشتن بیمار‌های مختلف زمینه‌ای یا انجام اقدامات تشخیصی مختلف ممکن است بیشتر از ۶ ساعت تعیین تکلیف شوند، یادآور شد: براساس شاخص‌های تعیین تکلیف بیماران در مراکز درمانی آموزشی براساس دستورالعمل وزارت بهداشت این شاخص هم اکنون در اورژانس عدالتیان ۱/۸۵ درصد بوده که میزان قابل قبولی طبق استاندارد‌های وزارت بهداشت می‌باشد.

فروغیان ادامه داد: تعداد تخت مصوب و استاندارد از وزارت بهداشت در اورژانس عدالتیان ۴۷ تخت است، البته با توجه به ورودی زیاد بیماران در بخش داخلی، اکثرا دو برابر بیمار نسبت به تعداد تخت‌ها یعنی بین ۸۰ تا ۱۰۰ بیمار در اورژانس عدالتیان داریم و این موضوع در بازه‌های شلوغ سال به ۱۲۰ بیمار نیز ممکن است برسد.

رئیس اورژانس عدالتیان مجتمع آموزشی گفت: از ۱۴۰۱ تاکنون و بعد از کاهش شیوع کرونا، هر سال مراجعه بیماران به اورژانس عدالتیان ۲۰ درصد افزایش داشته است، به طوری که هم اکنون روزانه ۴۴۰ تا ۴۵۰ بیمار به اورژانس عدالتیان مراجعه می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه اکثریت بیماران در ۶ ماه اول سال برای مشکلاتی در حوزه گوارش، داخلی ژنرال (نیاز به فوق تخصص نداشته باشند) و عفونی به اورژانس عدالتیان مراجعه می‌کنند، علت حجم بالای بیماران گوارشی را نیاز به خدمات فوق تخصصی این بیماران در مرکز امام رضا (ع) و قائم (عج) عنوان کرد.

رئیس اورژانس عدالتیان تصریح کرد: همچنین علاوه بر اینکه در بخش‌های پشتیبان داخلی بیمارستان امام رضا (ع) ۲۰ تخت سال گذشته اضافه شد، این بخش پشتیبان از بخش آموزشی خارج شد تا در تعیین تکلیف بیماران تسهیل ایجاد شود.

فروغیان با اشاره به اضافه شدن دو متخصص داخلی برای ویزیت بیماران در اورژانس عدالتیان، از اضافه شدن یک متخصص بیماری‌های عفونی و یک فوق تخصص بیماری‌های گوارش در بخش‌های مربوطه اورژانس عدالتیان خبر داد و گفت: این متخصصان علاوه بر گروه هیئت علمی این بخش‌ها با اورژانس همکاری می‌کنند، زیرا حجم بیماران مراجعه کننده در این بخش بسیار بالا است.

وی یاداور شد: همچنین، این مرکز متخصص رادیولوژی در بخش سونوگرافی و متخصصین قلب در بخش اکوکاردیوگرافی اضافه نموده که خدمات درمانی بیماران تسهیل یابد.

رئیس اورژانس عدالتیان از مردم خواست برای ویزیت و درمان اولیه که به اورژانس نیاز پیدا می‌کنند به اورژانس‌های فعال و درمانگاه‌های اورژانس در سطح شهر مراجعه کنند و اگر پزشک صلاح دانست در مرحله بعد به بیمارستان‌های دولتی مراجعه کنند در ادامه افزود: این موضوع باعث می‌شود تا همکاران ما در اورژانس بیمارستان امام رضا (ع) وقت بیشتری برای درمان بیماری‌های پیچیده مراجعه کنندگان پیدا کنند.

منبع: بیمارستان امام رضا (ع) مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
Ssl
Japan
۰۹:۴۰ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۹
0
0
آقای فروغیان یه سرکشی شخصا انجام بدین تا متوجه اوضاع بشید. مریض پتو بهش نمیدن. رفتار برخی پرستارها واقعا آزاردهنده هست. ای سی یو تخت خالی داره اما بیمار پذیرش نمیشه. اکثر مسئول شیفت‌ها فقط وقتشون رو به شوخی و سخره با دیگر همکاران میگذرونن
به ولله بالله چهارشب همراهی بیمار در بخش های مختلف اورژانس بودم با چشم دیدم
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->